torsdag 24. mars 2011

Litt om redigering.

I fototimen i dag har vi jobbet med redigering av ansiktet slik at vi ble "penere"noe av det vi lærte var og lage hvitere tenner, mørkere iris, og fjerne kviser og andre urenheter i huden. All redigeringen ble gjort i PhotoShop.

For og få hvitere tenner bruker man det verktøyet som heter Dodge Tool, for og så velge størrelse og hard-het, så drar du bare rundingen over tennene/det hvite i øynene. På bildet ser du hvor Dodge Tool er.

For og og få områder mørkere, bruker du verktøet som heter Burn toll (ligger på samme plass som Dodge Tool)

For og fjerne kviser og andre urenheter i huden lærte vi to måter, den ene var med og bruke det verktøyet som heter spot healing brush tool. På bildet under ser du hvordan ikonet for dette verktøyet ser ut.Den andre metoden vi lærte for og fjerne urenheter i hunden var ved og bruke et verktøy som het  Eyedropper Tool (bidle -->)
det dette verktøyet gjorde var og hente farge fra et område, og male et annet område med denne fargen.Under kan de se et redigert bilde av Alice, der jeg har brukt disse verktøyene.


Orginalbildet

Noe annet vi lærte om i dag var og få et fint lys i bildet, under kan du se fremgangsmåten.

1:  kopier layeret og lim inn, slik at du får 2 like.   2: Trykk Channels, og velg green.    
3: kopier, og lim inn i Layers.                                                         4: velg Soft Light, der det står normal.5: Velg Opacity, slik som ser best ut.         Så blir bildet slik som dette.


2 kommentarer: